1 - 4 of 4  ::  JOIN  ::   ::  Info  ::  Next Ring  
Svenska Kåseriringen - Svenska KåseriRingen är en Internet-sammanslutning med syfte att främja och sprida kåserier på svenska. Ett forum för at

  Login   SignupSvenska Kåseriringen

Listed in:
Home > Entertainment & Arts > Humanities > Books and Writing > Writing > Journals and Diaries
Manager:
Svenska KåseriRingen är en Internet-sammanslutning med syfte att främja och sprida kåserier på svenska. Ett forum för att lätt hitta, eller lämna, sanningar och osanningar om det mesta mellan himmel och toalettpappersrullar. Ingen sida utan fungerande ringkod accepteras i ringen!
 

Sponsored Links   Home Of Anders Preview Go
Ett roligare alternativ i en ofta inte alltför rolig värld. Här hittar du bl.a ett Veckans Kåseri, tips hur du lyckas i köket med bl.a recept på is. En sida för dig med humor...
   Nettan´s Place Preview Go
Jag tycker att det är kul att skriva kåserier. Här har jag samlat de som jag hitintills har skrivit. Jag kommer att uppdatera efter hend. Här kan du också läsa min kilodagbok, min kamp mot vågen. Beundra mina söta kissar och titta på mina tarueringar.
   Eva-Lenas Tankar o Kaserier Preview Go
Har många sidor med mycket att läsa, men tror min nya kåserisida kommer att ligga allra varmast om hjärtat och uppdateras ofta.


   Norde-Mos Preview Go
Välkommen till Norde-Mos, Christer Nordemo´s samlade sanningar och osanningar. Ta chansen att läsa om mitt liv som småbarnsförälder eller mina andra upplevelser som Homo Sapiens (SiS Standard Swede 1.01).


Contact Us | Copyright © 2001-2019 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy