1 - 5 of 5  ::  JOIN  ::   ::  Info  ::  Next Ring  
Feestdagen - Nieuwsgierig naar Advent, Kerst, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren? Of be

  Login   SignupFeestdagen

Listed in:
Home > Religion & Beliefs > Christianity > By Location > Countries > Netherlands
Manager: a00003

Nieuwsgierig naar Advent, Kerst, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren?
Of bent u op zoek naar de data van de volgende feestdagen:
Nieuwjaarsdag, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Kerst.

In 2015,  2016 en 2017.

 

 

 

Sponsored Links   Data, datum feesdagen Kerst Pasen Pinksteren Preview 1 review(s) — Go
De data datum datums van Nieuwjaarsdag, Pasen, Hemelvaartsdag,Pasen, Pinksteren en Kerst 2006 2007 2008 2009. De volgorde van de feestdagen die hier gebruikt wordt is gebaseerd op de kalender. In het kerkelijk jaar kennen we een andere volgorde voor de feestdagen. We beginnen met Advent. Daarna komt Kerst. Vervolgens hebben we Goede Vrijdag en Pasen. Daarna volgt de Hemelvaartsdag. Tenslotte is er het feest van Pinksteren. Deze dagen worden ook wel de vrije dagen genoemd in gewoon nederlands.
   Voordelig adsl van Solcon Preview Go
ADSL met Solcon telefonie. U bespaart tot 30% op uw gesprekskosten in vergelijking met kpn. Ook kunt euro 8,50 besparen door uw telefoonnummer te porteren naar Solcon. Door deze 2 maatregelen en het feit dat u nu geen inbelkosten meer hoeft te betalen wordt het prijskaartje van adsl erg gunstig. Dit temeer omdat u ook een gratis spamfilter en gratis antvirus filter krijgt meegeleverd. De prijs is dus het bewijs.
   Pasen in Antwerpen Preview Go
Betekenis van de Opstanding. De opstanding van Jezus is het belangrijkste en meest omstreden feit uit de geschiedenis. In de tijd dat Jezus leefde, zorgde dit ook voor grote opschudding.


   Links naar leuke sites. Nieuwe sites, Mooie sites ! Preview Go
Links naar leuke sites. Nieuwe sites, Mooie sites ! Links naar leuke en mooie sites die worden aanbevolen om te bezoeken. Mooie links en leuke sites vergelijken. Vergelijking van nieuwe sites.
   Advent Kerst Goede Vrijdag Pasen Hemelvaart Pinksteren Preview Go
Toont u verhalen over Advent Kerst Goede Vrijdag Pasen Hemelvaartsdag Pinksteren. Dit zijn bijbelverhalen die gelezen worden tijdens christelijke feestdagen. Ook treft u verhaal aan over Paulus en Silas. Een ander mooi verhaal is het verhaal over Lydia.


Contact Us | Copyright © 2001-2019 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy