1 - 5 of 5  ::  JOIN  ::   ::  Info  ::  Next Ring  
EduRing - Deze ring linkt Vlaamse scholen en educatieve organisaties en projecten. This ring links Flemish schools and educational

  Login   SignupEduRing

Listed in:
Home > Regional > Countries > Belgium
Manager: admins
Deze ring linkt Vlaamse scholen en educatieve organisaties en projecten. This ring links Flemish schools and educational organizations and projects.
 

Sponsored Links   Vrije Basisschool Welle Preview Go
Website van de Vrije Basisschool van Welle, een school met een hart voor elk kind. Je vindt er onze klassen, activiteiten, reglement, maandmenu, kalender, een speelhoek en wil je echt het beste, dan kan je er je kind ook inschrijven ! Veel plezier ermee !
   Maarten Devos Preview Go
educatief project voor geschiedenis en godsdienst ASO
   SINT-MICHIELSSCHOOL, MERELBEKE, zesde leerjaar Preview Go
De zesdeklassers van onze Vlaamse basisschool stellen zichzelf en wat ze doen voor aan de wereld. Op onze site vindt u - ondermeer - uitgebreide verslaggeving (28 pagina's!) over onze sneeuwklassen in Zwitserland, spelletjes, een zoekrobot en een dagboek dat effectief dagelijks een update krij


   CL@VIR, la CLAsse VIRtuelle de français Preview Go
Het project heeft als doel een authentieke en communicatieve dimensie te geven aan de taalvaardigheden in de lessen Frans 5ASO-TSO. De leerlingen hebben een homepage en een privé IRC-kanaal waarop de partners elkaar kunnen ontmoeten. Ze corresponderen via e-mail .
   6de leerjaar Gemeenteschool Landegem Preview Go
Deze website is gemaakt door leerlingen van het 6de leerjaar Lager Onderwijs. We zetten er onze spreekbeurten, activiteiten en hobby's op.


Contact Us | Copyright © 2001-2019 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy